Praktisch

Alle aangeboden massagevormen kunnen op de werkplek uitgevoerd worden. Ik kom met mijn massagestoel naar het bedrijf toe. De massage kan gegeven worden in een rustige ruimte van ongeveer 3 bij 3m. In principe zijn mijn massages geschikt voor iedereen. Contra-indicaties worden gecheckt.

Tarieven stoelmassage:
20 minuten massage        € 21,50
30 minuten massage        € 29

Prijzen zijn exclusief 21% B.T.W. en exclusief reiskosten.

Vraag een offerte aan.

De Belastingdienst betaalt ook mee!
De Overheid ziet het belang in van een gezond Nederland en ziet graag de kans op beroepsziektes zoals werkstress, burn-out en RSI verkleind worden. De werkgever is wettelijk verantwoordelijk voor het arbeidsrisico van de werknemer. Dat is dan ook de reden dat de kosten van de stoelmassage volledig als bedrijfskosten mogen worden opgevoerd. Ook de B.T.W. mag verrekend worden. De werkgever contracteert en betaalt de stoelmasseur en is dus afnemer van de prestaties. Om die reden heeft hij recht op aftrek van voorbelasting. De voorwaarden zijn :
-de opdrachtgever heeft de stoelmassage in een ARBO-plan opgenomen.
-de massages vinden onder werktijd plaats.

De kosten van stoelmassages vallen buiten de Werkkostenregeling. De factuur kan in de boekhouding als Eindheffingsloon geregistreerd worden waardoor het onder de Nihil waarderingen valt. Meer info op : Werkkostenregeling per 1-1-2015