Aanbod

Stoelmassage*

De massage wordt gegeven op een speciaal ontworpen massagestoel die heerlijk zit. De kleding kan aangehouden worden. Rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen worden behandeld met diverse massagetechnieken, zoals drukpuntmassage, knedingen, pulsen en strechen.
Desgewenst kan er ook met olie gemasseerd worden. Dan worden er technieken gebruikt uit de klassieke massage, bindweefselmassage en triggerpoints.

Voetreflexzonemassage*

De voeten zijn een afspiegeling van het hele lichaam. De reflexzones op de voeten corresponderen met lichaamsdelen en organen. Een verstoord evenwicht in het lichaam kan door een voetmassage bewust ervaren worden. Massage van de voeten heeft invloed op het hele lijf en de totale mens. Door een voetmassage kan men zich meer bewust worden van de voeten. Dit kan maken dat men zich letterlijk meer ‘geaard’ gaat voelen. Een voetmassage wordt meestal als zeer ontspannen ervaren.

Holistic Pulsing*

De basis van Holistic Pulsing bestaat uit ritmische bewegingen. Het lichaam dat voor ongeveer 70% uit water bestaat, is één grote ritmische beweging. Zo wordt voelbaar waar de energie stroomt en stagneert. Deze vorm van massage kan op de massagestoel of tafel gegeven worden. Men houdt de kleding aan. Door middel van pulsen (zachte schudbewegingen) en strekkingen wordt het lichaam geheel of gedeeltelijk in beweging gehouden. De zachte kracht van ritmisch bewogen worden geeft het lichaam het signaal dat het veilig is om zich te openen. Hierdoor kan de energie (weer) gaan stromen en blokkades transformeren. Het is een uitnodiging tot een groter lichaamsbewustzijn en loslaten.

Massage als onderdeel tijdens een vitaliteitsdag.

Vitaliteitsdag of gezondheidsactie organiseren in het bedrijf? Je personeel laten ervaren wat massage is. Massage brengt mensen in beweging. Massage is gezond en maakt mensen bewust. Het is een vitale ‘onderhoudsbeurt’.

Massage cadeaubon

Deadline gehaald, verjaardag of een andere reden om je personeel te verrassen, te belonen of te trakteren. Een leuk én zinnig cadeau!

*Alle massages worden gegeven met aandacht voor heel de mens. Een mens bestaat uit 5 gebieden, fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal en spiritueel gebied. De oorsprong van klachten kunnen in alle gebieden ontstaan en uiten zich in het lichaam. Massage biedt ondersteuning in het bewustworden daarvan.